Thursday, April 2, 2009

exam

Bismillaahirrahmaanirrahiim..

tadi pergi ambil slip exam. jadual exam yang hijau sudah lama keluar. jadual hijau bermaksud sudah muktamad, tiada lagi apa-apa perubahan selepas ini. takut jugak tengok jadual, cantik bersusun. tapi redha la. ingat pesan my kakak. hehe.. :)

14/04/09 - FAR 343 [ GI system and therapy ]
15/04/09 - FAR 381 [ forensic pharmacy ]
16/04/09 - FAR 312 [ pharmaceutical analysis ]
17/04/09 - FAR 344 [ CNS and therapy ]
18/04/09 - FEL 273 [ veterinary pharmacy ]
20/04/09 - HTU 223 [ TITAS ]
21/04/09 - FAR 345 [ pharmacognosy II ]
23/04/09 - FAR 322 [ dosage form design II ]
28/04/09 - FEL 374 [ drug of abuse and society ]

kepada sesiapa yang akan menduduki atau sedang menduduki peperiksaan final, saya ucapkan : semoga berjaya, all da best! sama-sama doakan ya. =).. mahu bagi kad, tapi tak jumpa cari. tangguhkan dulu ye..

sedang dengar lagu 'mimpi yang indah' sebenarnya..
Bukan mudah menggapai bintang
Bersilih dugaan mendatang 
Di sebalik kepayahan
Di situlah kekuatan
Tekad hati azimat di perjalanan
Mengejar impian
Pabila laluan seakan sukar 
Bagai tak terdaya untuk terus bertahan
Namun kasihMu menyedarkan
Aku tak pernah sendirian

ok, setakat ini dulu. salam~~

4 comments:

azwadi kamarudin said...

salam.
nuha, moga selamat....

nuha said...

w'salam..
thanks.. ameen.....

hajarzainal said...

berapa subjek awk ambik 1 sem
byk nya dlm jadual tu.awak stadi gane?

nuha said...

depend.
nak kena penuhkan maksimum 20 jam kredit untuk tiap2 sem. biasa 6/7 je. tp kali ni, 9.. sbb forensic no credit hour.

stadi? saya redah je. hehe :)