Tuesday, October 28, 2008

sharing is caring~

Bismillahirrahmaanirrahiim

Minggu ni start study week bagi kebanyakan universiti di Malaysia..samalah dengan saya..paper saya start 3hb berakhir pada 14hb..ada sehari gap antara paper..doakan saya!!

Di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan semoga berjaya untuk semua sahabat2 saya..dan sudilah kiranya kalian menerima kad ini ye..hehe :)
:: el-biruni ::
:: khalilah ::
:: akma ::
:: nadiah ::
:: aminah ::
:: izzati ::
:: hamasyie - exam jugak,kan? ::
:: pengunjung blog ini yang akan menghadapi peperiksaan tak lama lagi ::

snanye saya dapat kad ini daripada salbani tadi time ym dengan dia..hehe..disebabkan kad ini saya rasakan special, so saya nak kongsilah dengan sahabat2 yang lain..boleh kan, sal? ;)

**********
:: all da best, ya!! ::

*********

jadual exam sem ini..doakan saya!!

5 comments:

salbani said...

boleh nuha...
silakan la..
heheh...
=)

NuHa said...

:p

~~`akma said...

tenkiu kaknuha..
doakan kema deh..huhu..takut..

Ainul Arina Madhiah Bt Mohd Noor said...

salam ziarah + salam kenal nuha..

bidang farmasi ya? patutla semangat baca entry ainul.. tapi yg ainul post tu rasanya macam surface saja.. kamu mesti belajar lebih mendalam dari itu kan?

farmasi best tapi susahla nk hafal ubat-ubat tu. sgt tabik lah pada farmasist2 sekelian.. huhu..

thanks for the wish..kamu nk exam gak kan? selamat berjaya juga! bitaufiq! ^_^

lillah أمي هريرة said...

sy terlewat 2 thn utk menerima kad ini..

apapun syukran..

:)

p/s : siapa ni ya?